Liever banketbakker dan trainer

‘Wat een kutvak is het ook. Ik word wel banketbakker!’ Dat roept Karin in de podcast die Remko van der Drift met haar maakte over omgaan met fouten. Aan de hand van twee voorbeelden vertelt Karin hoe ze lijdt onder fouten en daar toch van probeert te leren. Klik op het plaatje hieronder om de podcast te beluisteren.

5 gedachten over “Liever banketbakker dan trainer”

 1. Wat een goede podcast! Dit is geen eyeopener maar een mindopener. Dank Karin voor jouw openhartigheid. Dit komt bij mij zo op een goed moment.

  Beantwoorden
 2. Erg goed verhaal! Mooi openhartig waardoor het heel leerzaam is. Ook fijn om te horen hoe het zenuwachtig zijn en zelf kritisch zijn er ook bij hoort en je weer beter maakt als je het herkent. Het herkennen van en leren van fouten is tenslotte een van de bronnen van succes. Dank !!

  Beantwoorden
 3. Dank je wel Karin, voor het delen van je ervaring(en) in de podcast. Tjonge, wat een berg ( of zee) van herkenning. Super dat je de podcast ben ‘aangegaan’.

  Beantwoorden
 4. Hey Karin dankjewel voor deze podcast. Mooie samenwerking tussen jou (mijn oude trainer) en Remko (oud collega KT)! Inspirerend om te horen dat je je eigen onzekerheid tijdens een training als signaal kan inzetten om kritiek die onder deelnemers aanwezig is bespreekbaar te maken. Dankjewel voor het delen van je ervaringen met het maken van fouten. Heel herkenbaar!
  Annemiek (trainingsgroep uit 2007)

  Beantwoorden

Plaats een reactie