Oriëntatiewebinar

Ontdek kosteloos welke opleiding bij je past

Overweeg je om een opleiding bij ons te volgen en wil je eerst ervaren hoe we werken? Of denkt jullie team na over een maatwerktraject en wil je onderzoeken of onze aanpak aansluit? Doe dan mee aan dit gratis oriëntatiewebinar. Karin de Galan geeft het zelf en laat je zien hoe haar methode werkt.

Doelgroep

Het oriëntatiewebinar is bedoeld voor trainers die overwegen om een opleiding bij ons te volgen en voor teams, leidinggevenden of hrd’ers die nadenken over een maatwerktraject. Tijdens het webinar krijg je een goed beeld van onze methode, zodat je weet waarvoor je kiest als je een opleiding of maatwerktraject bij ons gaat volgen.

Programma

We beginnen praktisch met een make-over van een trainingsonderdeel van één van de deelnemers aan het webinar. Welk effect heeft de huidige opzet op het leren en op het resultaat? Karin laat zien wat ze effectief vindt en wat ze zou veranderen aan de opzet. Zo krijg je een praktisch beeld hoe onze methode werkt en wat die oplevert.

Maar wat maakt nu dat de ene opzet van een training training zo veel effectiever is dan de andere? Het helpt als je snapt hoe mensen nieuwe vaardigheden leren en via welke strategieën ze dat het beste kunnen doen. Daarom legt Karin in vogelvlucht de leertheorie van Albert Bandura uit, een van de best onderzochte en meest gebruikte leertheorieën van dit moment.

Vervolgens maakt Karin de vertaling naar haar eigen methode. Welke werkvormen kies je in de verschillende fasen van een training en hoe begeleid je die, zodat de deelnemers optimaal leren?

Tot slot vertelt Karin kort iets over ons aanbod. Daarbij krijg je ook een kijkje in onze leeromgeving. Na afloop van het oriëntatiewebinar kun je blijven hangen als je nog individuele vragen hebt.

Opbrengst

Na afloop van het oriëntatiewebinar:

  • Snap je hoe deelnemers nieuwe vaardigheden leren.
  • Snap je hoe de methode van de ‘glijbaan en de trap’ deelnemers helpt bij hun leerproces.
  • Heb je in beeld wat onze methode toevoegt aan je eigen aanpak.
  • Weet je welke opleiding of training bij je past.

Gratis en online

Het oriëntatiewebinar vindt plaats via Zoom en duurt anderhalf uur Na afloop kun je blijven hangen voor individuele vragen. Meedoen aan het oriëntatiewebinar is gratis.

Meedoen

Je kunt je inschrijven voor het oriëntatiewebinar via de blauwe knop aan de zij- of onderkant van deze pagina.