Oriëntatiewebinar

Ontdek kosteloos welke opleiding bij je past

Overweeg je om een opleiding bij ons te volgen en wil je eerst ervaren hoe we werken? Of denken jullie als team na over een maatwerktraject en willen jullie onderzoeken of onze aanpak aansluit? Doe dan mee aan dit gratis oriëntatiewebinar. Karin de Galan geeft het zelf en laat je zien hoe haar methode werkt.

Doelgroep

Het oriëntatiewebinar is bedoeld voor trainers die overwegen om een opleiding bij ons te volgen en voor teams, leidinggevenden of hrd’ers die nadenken over een maatwerktraject.

Programma

Tijdens het oriëntatiewebinar pakt Karin een trainingsopzet bij de kop. Het liefst gaat ze aan de slag met een opzet van iemand uit de groep en anders heeft ze een opzet achter de hand. Welk effect heeft de huidige opzet op de deelnemers en op het resultaat? Karin laat zien wat ze effectief vindt en wat ze zou veranderen aan de opzet. Daarbij koppelt ze haar keuzes aan haar didactiek. Doordat ze een concreet voorbeeld gebruikt, snap je meteen hoe die didactiek werkt.

Tot slot vertelt Karin kort iets over ons aanbod. Daarbij krijg je ook een kijkje in onze trainingsmaterialen en in onze leeromgeving. Aan het eind van het oriëntatiewebinar is er ruimte voor vragen.

Opbrengst

Na afloop van het oriëntatiewebinar:

  • Snap je de aanpak van de ‘glijbaan en de trap’.
  • Heb je in beeld wat onze methode toevoegt aan je eigen aanpak.
  • Weet je welke opleiding of training bij je past.

Gratis en online

Het oriëntatiewebinar vindt plaats via Zoom en duurt een uur en een kwartier. Na afloop is er nog een kwartier tijd voor Q&A. Meedoen aan het oriëntatiewebinar is gratis.

Meedoen

Je kunt je inschrijven voor het oriëntatiewebinar via de blauwe knop aan de zij- of onderkant van deze pagina. Meedoen aan het webinar kost niets.