Evidence based trainen

Evidence based trainen

Evidence based trainen is het achtste boek van Karin de Galan

Train-de-trainer Karin de Galan en onderzoeker Peter Baggen hebben hun krachten gebundeld en combineren praktijk met wetenschap. In Evidence-based trainen delen zij al hun inzichten om niet steeds betere, maar direct de meest effectieve én leukste trainingen neer te zetten.

Als professioneel trainer streef je naar geweldige trainingen waarin deelnemers geboeid leren en die veel transfer hebben. In de praktijk ontdek je steeds meer over wat werkt; je leert en verbetert jezelf continu. Dat is natuurlijk prima, maar het kan handiger. Met dit boek maak je in één keer een enorme sprong in je professionele ontwikkeling.

Evidence-based trainen

Maak kennis met de wetenschap van het trainen, in praktijkgerichte hapklare brokken:
•    44 prachtige onderzoeken naar trainingsinterventies met verrassende conclusies, direct vertaald naar jouw training;
•    een excellente leertheorie die verklaart hoe deelnemers nieuwe vaardigheden leren;
•    een praktisch model voor trainingen in 4 stappen;
•    7 meta-evaluaties die laten zien hoeveel verschil evidence-based trainen maakt in de praktijk.

Aan het eind neemt Karin de Galan haar eigen methode van de glijbaan en de trap onder de loep en spaart ze zichzelf niet. Want ook de trainingen van Nederlands bekendste trainer bleken écht nog beter te kunnen.

Pre-order dit boek

Een boek van Karin de Galan betekent altijd een lekker concreet, helder geschreven en goed onderbouwd verhaal. Niet voor niets is zij al jaren toonaangevend in de trainingswereld. Maar in dit nieuwste boek heeft zij een alles veranderende extra toegevoegd: de wetenschap die onder de trainerspraktijk ligt.

Dit is echt een must-have en een eye-opener voor alle trainers die hun vak serieus nemen. Er blijkt namelijk wel degelijk een bewezen beste aanpak te zijn voor je training.