Introductiemiddag voor trainers

Onderzoek of onze opleidingen bij je passen

Overweeg je om een opleiding bij ons te volgen en wil je eerst ervaren hoe wij werken? Of denken jullie als team over een maatwerktraject en willen jullie onderzoeken of onze aanpak aansluit? Doe dan mee aan  onze online introductiemiddag. Karin de Galan geeft hem zelf en het is dé manier om te ervaren en leren hoe wij trainen. Als ervaren trainer ontdek je wat wij toevoegen, als starter proef je of onze aanpak je aanspreekt.

Doelgroep

De introductiemiddag is bedoeld voor trainers die overwegen om een opleiding of training bij ons te volgen en voor teams van trainers die nadenken over een maatwerktraject.

Ben al even op zoek hoe ik mijn trainingen naar een hoger niveau kan tillen inzake opbouw en hoe ik deelnemers naar huis kan sturen met bruikbare bagage i.p.v. enkel maar theoretische bagage. Heb op deze introductiemiddag gezien dat de training “Van deskundige naar trainer” daar perfect op aansluit. Dus daar gaan we voor!
– Kris Steegmans Vakopleiding train de trainer

Opbrengst

Wat levert de introductiemiddag je op? Na afloop:

  • heb je ervaren of je enthousiast wordt van onze aanpak;
  • snap je de aanpak van de ‘glijbaan en de trap’;
  • heb je scherp wat onze aanpak toevoegt aan je eigen aanpak;
  • weet je welke vervolgtraining of -opleiding bij je past.

Ik heb er vijftien jaar over gedaan om een methode te bedenken en die uit te werken in trainingen. Vijftien jaar. Met de glijbaanmethode van Karin heb ik in één middag het rendement van mijn trainingen verdubbeld. Eén middag! Karin’s kraakheldere methode is een geweldige hefboom, voor elke training.
– Joep Luycx Vakopleiding train de trainer

Programma

  • Het eerste uur van de middag krijg je een stukje vaardigheidstraining volgens onze methode. Je kunt dan ervaren hoe dat is.
  • Hierna legt Karin de opbouw van de glijbaan-trap uit en vergelijk je die met je eigen aanpak. Wat doe je al wel, wat nog niet en wat kan het toevoegen?
  • Tot slot licht Karin kort ons aanbod toe. Hoe weet je wat de beste keuze is: een kortere training of een intensieve opleiding? En welke opleiding past dan goed bij je?

Veel van Karin en Daan geleerd, maar ook van de andere deelnemers! Ik heb kritisch gekeken naar mijn eigen training en weet na 1 middag al wat ik beter kan doen om mijn deelnemers ‘mee te krijgen’. Het smaakt absoluut naar meer!
– Emma de Goeje Vakopleiding train de trainer

Groepsgrootte

Tijdens de introductiemiddag voor trainers zit je in een groep met 6 tot 12 deelnemers.

Studiebelasting

De introductiemiddag voor trainers duurt 1 middag. De totale studielast bedraagt 3 uur.

Prijs

Meedoen aan de introductiemiddag voor trainers kost € 95 (vrijgesteld van BTW).