Introductiemiddag voor trainers

Onderzoek of onze opleidingen bij je passen

Overweeg je om een opleiding bij ons te volgen en wil je eerst ervaren hoe wij werken? Of denken jullie als team over een maatwerktraject en willen jullie onderzoeken of onze aanpak aansluit? Kom dan naar onze introductiemiddag. Je gaat onze methode snappen, vergelijkt die met je eigen aanpak en ontdekt wat wij nog kunnen toevoegen. Ben je nog geen trainer of train je nog niet zo lang? Dan help je een ander met deze vergelijking en krijg je op die manier een beeld van onze meerwaarde.

Doelgroep

De introductiemiddag is bedoeld voor trainers die overwegen om een opleiding of training bij ons te volgen en voor teams van trainers die nadenken over een maatwerktraject.

Opbrengst

Wat levert de introductiemiddag je op? Na afloop:

  • snap je de aanpak van de ‘glijbaan en de trap’;
  • herken je onze didactiek in je eigen trainingen en weet je wat je kunt veranderen om nog effectiever te trainen;
  • heb je ervaren of je enthousiast wordt van onze aanpak;
  • weet je welke vervolgtraining of -opleiding bij je past.

Ik heb er vijftien jaar over gedaan om een methode te bedenken en die uit te werken in trainingen. Vijftien jaar. Met de glijbaanmethode van Karin heb ik in één middag het rendement van mijn trainingen verdubbeld. Eén middag! Karin’s kraakheldere methode is een geweldige hefboom, voor elke training.
– Joep Luycx Vakopleiding train de trainer

Programma

Een fijne training draait om twee dingen: deelnemers die hun uiterste best doen, omdat ze gemotiveerd zijn en een opbouw, waardoor ze écht resultaat boeken. In de praktijk zijn beide elementen nog weleens lastig. Niet elke deelnemer zit te springen om de training en al helemaal niet als die verplicht is. En sommige inhoud is best lastig te trainen, zodat je je afvraagt of ze het nu echt wel kunnen.

Met onze didactiek snap je wat nodig is om deelnemers te motiveren en ze echt iets te leren. Daardoor krijg je een duidelijke opbouw in je trainingen en ben je zeker van je ontwerp.

  • Kunnen en willen als basiselementen
  • De glijbaan: werken aan pijn en vertrouwen met specifieke werkvormen
  • De trap: in vier stappen naar kunnen en doen

Veel van Karin en Daan geleerd, maar ook van de andere deelnemers! Ik heb kritisch gekeken naar mijn eigen training en weet na 1 middag al wat ik beter kan doen om mijn deelnemers ‘mee te krijgen’. Het smaakt absoluut naar meer!
– Emma de Goeje Vakopleiding train de trainer

Als het naar meer smaakt

Aan het eind van de introductiemiddag heb je een duidelijk beeld van onze didactiek. Misschien ben je enthousiast geworden en wil je meer. Maar welke training of opleiding past dan bij jou? Om je te helpen beslissen, leggen we je uit hoe ons aanbod in elkaar zit en hoe je daaruit een keuze maakt.

Ben al even op zoek hoe ik mijn trainingen naar een hoger niveau kan tillen inzake opbouw en hoe ik deelnemers naar huis kan sturen met bruikbare bagage i.p.v. enkel maar theoretische bagage. Heb op deze introductiemiddag gezien dat de training “Van deskundige naar trainer” daar perfect op aansluit. Dus daar gaan we voor!
– Kris Steegmans Vakopleiding train de trainer

Groepsgrootte

Tijdens de introductiemiddag voor trainers zit je in een groep met maximaal 20 deelnemers.

Studiebelasting

De introductiemiddag voor trainers duurt 1 middag. De totale studielast bedraagt 4 uur.

Prijs

Meedoen aan de introductiemiddag voor trainers kost € 95 (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag is inclusief een miniboekje over de methode van Karin de Galan en een praktische checklist met do’s en dont’s die je naast je eigen trainingen kunt houden.